• Lun - Samb de la 9.00 la 20:00

May 16, 2024

România este o țară cu o zonă de climat temperat-continental, cu variații locale datorate influențelor carpatice, danubiene și marine. În această climă trăiesc diverse tipuri de insecte și rozătoare ce pot cauza probleme locuitorilor.

Combaterea eficientă a dăunătorilor necesită strategii specifice, adaptate condițiilor locale și speciilor care trăiesc în diferite regiuni.

PestGuard, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, oferă servicii profesioniste de dezinsecție, deratizare și dezinfectie, adaptate problemelor concrete ale locuitorilor.

În zona de câmpie, unde temperaturile sunt mai ridicate, gândacii de bucătarie sunt foarte activi. Combaterea lor necesită dezinsecție cu soluții specializate și capcane adezive. Este necesară și o igienă riguroasă a locuinței, pentru a înlătura sursele de hrană ale acestor insecte.

În orașe, rozătoarele pot deveni o reală problemă. Șobolanii și șoarecii se adaptează rapid la condițiile urbane și pot infesta blocuri de locuit, magazine, restaurante sau depozite. Deratizarea este soluția pentru eliminarea acestora: se folosesc capcane, momeală otrăvitoare sau dispozitive cu ultrasunete care sperie rozătoarele.

Muștele și țânțarii sunt o problemă în toată țara, mai ales în zonele cu ape stătătoare. Dezinsecția este necesară pentru a scăpa de acești dăunători care pot transmite boli. Se vor utiliza insecticide, dar și alte metode de control, cum ar fi folosirea de plase la geamuri, aparate cu ultraviolete sau soluții pentru tratamentul apelor stătătoare.

În zonele rurale, un dăunător specific este căpușa, care poate transmite boala Lyme sau encefalita cu căpușe. Pentru combaterea acestora, recomandăm dezinsecția terenurilor, folosirea de soluții repelente și controlul animalelor ce pot fi gazde pentru aceste insecte.

În concluzie, fiecare zonă a țării are dăunători specifici ce pot afecta calitatea vieții. PestGuard oferă soluții lunare de dezinsecție, deratizare și dezinfectie, adaptate necesităților fiecărui client. În plus, echipa noastră de specialiști este în permanentă pregătire, pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii și soluții din domeniu.

Dezinsecție, deratizare, dezinfectie – nu numai cuvinte, ci acțiuni concrete prin care vă oferim liniștea și siguranța de care aveți nevoie, prin combaterea și prevenirea infestării cu diverse specii de dăunători. Alegeți servicii de calitate pentru a trăi într-un mediu sănătos!

Suna