• Lun - Samb de la 9.00 la 20:00

July 7, 2017

Dezinsectie – Profilactic ( Preventiv) are ca tinta impiedicarea aparitiei, inmultirii si raspandirii daunatoarelor, prin crearea de conditii nefavorabile dezvoltarii acestora. Acest tip de dezinsectie preventiva se face o data la 3 luni;

Unul din cei mai importanti pasi in eradicarea sau prevenirea acestei probleme este pastrarea curateniei. Nu mai tineti vasele nespalate in chiuveta pana se fac cat un munte si nici gunoiul nu trebuie lasat mai mult de 48 de ore.
Trebuie facuta constant o curatenie generala, insotita de miscat mobila si uitat prin tot spatiul. Un lucru cunoscut este ca focarele de inmultire sunt bucataria si baia, mai ales la blocuri unde se deplaseaza cu usurinta pe tevile de scurgere de la un etaj la altul in cautarea hranei, a apei si a unui loc in care sa se odihneasca in tihna.
O solutie este si punerea de gresie si faianta, una mai scumpa cei drept, dar care da rezultate in 90% dintre cazurile celor cu apartamente nerenovate.
Utilizati aspiratoare cu saci de unica folosinta si aruncati-i imediat cum ati terminat curatenia. Nu folositi niciodata matura, deoarece veti ajuta la raspandirea oualor in intreaga casa. Nu este necesar sa riscati. Gandacii de bucatarie se inmultesc si se dezvolta rapid. Unul este suficient. Trebuie facuta constant o curatenie generala.

Un lucru cunoscut este ca focarele de inmultire sunt bucataria si baia. O solutie este si punerea de gresie si faianta, una mai scumpa cei drept, dar care da rezultate in 90% dintre cazurile celor cu apartamente nerenovate. Pe de alta parte, apartamentul trebuie izolat cat se poate de bine. Pana si la aerisirea de la baie ar fi buna o plasa de tantari. Foarte important de acoperit sunt gaurile din jurul tevilor si pana la urma orice alte zone prin care comunicati cu vecinii sau cu exteriorul. Daca dupa izolare urmeaza o exterminare bine facuta, teoretic, gandacii nu mai au de unde sa apara

Suna