• Lun - Samb de la 9.00 la 20:00
deratizare molii

DEZINSECTIE PAIANJENI

In lume exista un numar foarte mare de specii de paianjeni, insa desi toti paianjenii secreta venin cu ajutorul caruia isi ucid prada, sunt foarte putine specii al caror venin este periculos pentru om si animale. In general, paianjenii nu sunt vazuti in timpul zilei, la lumina soarelui. Chiar daca de obicei acestia sunt numiti “insecte”, este bine de mentionat ca acestia sunt arahnide.
Paianjenii pot intra in locuinte prin crapaturi, iar aspirarea colturilor, a subsolurilor poate fi o solutie pentru a tine sub control cresterea numarului acestora.
O femela depune aproximativ 100 oua, iar in functie de temperatura ambientala, pot aparea intre 4 si 10 generatii de paianjeni.
Paianjenii se hranesc cu insecte, deci daca se reduce numarul insectelor din locuinta sau de langa aceasta, este foarte posibil sa aveti solutia pentru a scapa de acestia.

Cum facem dezinsectia impotriva paianjenilor?

In functie de suprafetele pe care le avem de tratat, folosim urmatoarele echipamente:
termonebulizatoare pentru suprafete mari si greu accesibile. Amestecul insecticidului se face cu glycol.
echipamente Ultra Low Volume (ceata rece) pentru aplicari rapide si uniforme.
rezidual cu o pompa de joasa presiune

EFICIENT

Serviciile noastre sunt eficiente pentru ca folosim aparatura moderna, substante de ultima generatie si personal calificat.

ACCESIBIL

Am creat preturi mici pentru servicii destinate sa rezolve probleme mari. Accesibil pentru oricine.

PRETENOS CU MEDIUL

Utilizam doar solutii autorizate de Ministerul Sanatatii, sigure pentru familia dvs, mediu sau animale de companie.

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

Pest Guard este o firma specializata in prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Scopul nostru este acela de a identifica problemele cu care va confruntati si de a va oferi cele mai bune solutii in rezolvarea acestora. In acest sens, va punem la dispozitie personal calificat, va oferim servicii la preturi reale si corecte si utilizam substante de ultima generatie. Toate lucrarile sunt executate cu echipament modern, adecvat fiecarei situatii.

Detinem know-howul necesar rezolvarii problemei plosnitei de pat. Am intervenit pana acum in peste 400 de situatii cu infestari de plosnite in Bucuresti, Ilfov si nu numai. Indiferent ca sunteti o persoana fizica, sau reprezentati un hotel-pensiune sau detineti un apartament inchiriat va vom oferi suport in rezolvarea infestarii cu plosnite si exterminarea acestora.

gandaci

Punem in interesul problemei dumneavoastra toata priceperea si experienta pe care le-am acumulat in timp.  Suntem o societate autorizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia Sanitar Veterinara, certificata ISO prin ISO 9001 si ISO 14001.

  • Asistenta tehnica de specialitate, oferita prin intermediul operatorilor de la serviciul call center
  • Garantia calitatii
  • Seriozitate, punctualitate, eficienta
  • Servicii prestate de personal calificat DDD.
  • Raport calitate / pret – real si corect.
  • Nu in ultimul rand, discretie!
AVETI INTREBARI? CONTACTATI-NE, VA OFERIM SUPORT TELEFONIC!
Suna