• Lun - Samb de la 9.00 la 20:00
deratizare molii

DEZINSECTIE FURNICI

Dezinsectie furnici la case sau vile – Combaterea furnicilor la interior si exterior

La fel ca la apartamente, si in cazul dezinsectiei la case si vile contra furnicilor exista mai multe variante. Intotdeauna specialistii nostrii, in urma unei ample cercetari la fata locului, vor alege varianta optima pentru combaterea furnicilor din proprietatea dumneavoastra! Astfel, va prezentam cele mai utilizate metode, care sunt si cele mai eficiente.

Dezinsectia in interiorul locuintei cu pompa de joasa presiune la care se utilizeaza insecticidul lichid (substanta de contact) se executa in doua etape la interval de 7-10 zile. Se pulverizeaza substanta atat in zonele in care au aparut trasee ale furnicilor catre sursa de alimente, cat si in restul locuintei, pentru a impiedica aparitia unui alt traseu. Insecticidul pulverizat are efect de soc, rezultatele fiind vizibile imediat. Aditional, se va utiliza si insecticid sub forma de pulbere pentru o eficienta sporita.

In cazul infestarilor severe recomandam interventia cu insecticid gel, acesta fiind prezentat in cutiute care impiedica atingerea accidentala a substantei din interior de catre copiii mici sau de catre animalele de companie si in seringi din care se va picura substanta in locurile greu accesibile pentru copii si pentru animalele de companie. Aditional, se va utiliza si insecticid sub forma de pulbere pentru o eficienta sporita.
Este bine de stiut ca inscticidul lichid de soc (care are efect imediat) are miros specific (neplacut).
Substantele folosite fac parte din grupele III si IV de toxicitate si nu sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (omului sau animalele de companie) dupa uscare!

Dezinsectia la exterior se va realiza cu ajutorul atomizorului (pompa automata de mare presiune). Se va folosi alta substanta lichida (alt insecticid) ce este special pentru exterior. Acesta se diferentiaza de insecticidul de interior prin proprietati de remanenta sporita la exterior (rezistent la cateva ploi). In afara de zonele unde s-a observat prezenta furnicilor, se vor trata atat soclul casei / vilei cat si o zona de siguranta de 1-2 metri fata de baza casei pentru a crea o bariera, astfel incat furnicile nu se mai vor apropia de casa!

Recomandam ca tratamentul de combatere profeionala a furnicilor sa se realizeze atat la interior cat si la exterior, pentru a preveni pe viitor eventuale reinfestari!

Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ele pot fi utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.

EFICIENT

Serviciile noastre sunt eficiente pentru ca folosim aparatura moderna, substante de ultima generatie si personal calificat.

ACCESIBIL

Am creat preturi mici pentru servicii destinate sa rezolve probleme mari. Accesibil pentru oricine.

PRETENOS CU MEDIUL

Utilizam doar solutii autorizate de Ministerul Sanatatii, sigure pentru familia dvs, mediu sau animale de companie.

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

Pest Guard este o firma specializata in prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Scopul nostru este acela de a identifica problemele cu care va confruntati si de a va oferi cele mai bune solutii in rezolvarea acestora. In acest sens, va punem la dispozitie personal calificat, va oferim servicii la preturi reale si corecte si utilizam substante de ultima generatie. Toate lucrarile sunt executate cu echipament modern, adecvat fiecarei situatii.

Detinem know-howul necesar rezolvarii problemei plosnitei de pat. Am intervenit pana acum in peste 400 de situatii cu infestari de plosnite in Bucuresti, Ilfov si nu numai. Indiferent ca sunteti o persoana fizica, sau reprezentati un hotel-pensiune sau detineti un apartament inchiriat va vom oferi suport in rezolvarea infestarii cu plosnite si exterminarea acestora.

gandaci

Punem in interesul problemei dumneavoastra toata priceperea si experienta pe care le-am acumulat in timp.  Suntem o societate autorizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia Sanitar Veterinara, certificata ISO prin ISO 9001 si ISO 14001.

  • Asistenta tehnica de specialitate, oferita prin intermediul operatorilor de la serviciul call center
  • Garantia calitatii
  • Seriozitate, punctualitate, eficienta
  • Servicii prestate de personal calificat DDD.
  • Raport calitate / pret – real si corect.
  • Nu in ultimul rand, discretie!
AVETI INTREBARI? CONTACTATI-NE, VA OFERIM SUPORT TELEFONIC!
Suna