• Lun - Samb de la 9.00 la 20:00
servicii deratizare bucuresti

CINE SUNTEM SI CUM VA PUTEM AJUTA:

PestGuard este una din principalele companii DDD si de pest-control din Bucuresti-Ilfov. Avem o experienta de peste 10 ani in domeniul DDD si o paleta larga de clienti din toate sectoarele de activitate: rezidential – comercial (alimentar, retail, office, imobiliar, constructii, etc). Oferim servicii de deratizare pentru clientii nostri indiferent de domeniul de activitate sau tipul locatiei care trebuie tratata: apartamente, case, vile, birouri, depozite, restaurante, hoteluri, institutii publice si nu numai.

SERVICII DE DERATIZARE ACOPERITE DE GARANTIE:

Toate serviciile de deratizare sunt acoperite de garantie. Oferim clientilor nostri certitudinea unui serviciu corect prestat conform standardelor din domeniu.

OPERATORI CALIFICATI SI CERTIFICATI IN DOMENIUL DDD:

Tot personalul angajat din cadrul PestGuard au efectuate specializari in domeniul DDD (dezinsectie-dezinfectie-deratizare). Fiecare operator are absolvit un stagiu de lunga durata de calificare profesionala ca agent DDD recunoscut de Ministerul Muncii si cu durata de 360 ore. Pe langa aceasta calificare toti operatorii nostri au efectuate stagii periodice de specializare in notiuni fundamentale de igienaMODUL 5- Servicii de tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare sub indrumarea DSP – Bucuresti si avizate de Ministerul Sanatatii.

CELE MAI ACCESIBILE TARIFE DIN PIATA DDD:

Ne mandrim cu faptul ca ani de-a randul am reusit sa oferim clientilor nostri cele mai ofertante tarife de deratizare in Bucuresti si Ilfov. Tarifele noastre sunt minimale si reflecta un raport calitate – pret perfect, preturile noastra fiind practic imbatabile in acest moment.

CINE SUNT CLIENTII NOSTRI:

EFICIENT

Serviciile noastre sunt eficiente pentru ca folosim aparatura moderna, substante de ultima generatie si personal calificat.

ACCESIBIL

Am creat preturi mici pentru servicii destinate sa rezolve probleme mari. Accesibil pentru oricine.

PRETENOS CU MEDIUL

Utilizam doar solutii autorizate de Ministerul Sanatatii, sigure pentru familia dvs, mediu sau animale de companie.

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

Pest Guard este o firma specializata in prestarea serviciilor de deratizare. Scopul nostru este acela de a identifica problemele cu care va confruntati si de a va oferi cele mai bune solutii in rezolvarea acestora. In acest sens, va punem la dispozitie personal calificat, va oferim servicii la preturi reale si corecte si utilizam substante de ultima generatie. Toate lucrarile sunt executate cu echipament modern, adecvat fiecarei situatii.

Detinem know-howul necesar rezolvarii problemei rozatoarelor. Am intervenit pana acum in peste 2000 de situatii cu infestari de soareci sau sobolani in Bucuresti, Ilfov si nu numai. Indiferent ca sunteti o persoana fizica sau o persoana juridica va oferim tot suportul necesar pentru exterminarea soarecilor sau sobolanilor din locatia dvs.

gandaci

Punem in interesul problemei dumneavoastra toata priceperea si experienta pe care le-am acumulat in timp.  Suntem o societate autorizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia Sanitar Veterinara, certificata ISO prin ISO 9001 si ISO 14001.

  • Asistenta tehnica de specialitate, oferita prin intermediul operatorilor de la serviciul call center
  • Garantia calitatii
  • Seriozitate, punctualitate, eficienta
  • Servicii prestate de personal calificat DDD.
  • Raport calitate / pret – real si corect.
  • Nu in ultimul rand, discretie!
MAI MULTE DESPRE DERATIZARE
SOLICITA O OFERTA

    AVETI INTREBARI? CONTACTATI-NE, VA OFERIM SUPORT TELEFONIC!
    Suna