• Lun - Samb de la 9.00 la 20:00
deratizare molii

DEZINSECTIE VIESPI

Cum scapam de viespi | Otrava Viespi | Distrugere viespi | Substante contra viespilor | Combaterea viespilor

Cum eliminam viespile

Combaterea viespilor nu este doar un eveniment. Este o intreaga procedura ce este atent urmata de profesionistii din acest domeniu.

In incercarea de a inlatura un cuib de viespi, sau de a le distruge cu diferite spray-uri, gaze sau diverse variante casnice va puteti rani grav, iar rezultatele finale sa nu fie chiar cele pe care vi le-ati dorit. Tocmai de aceea recomandam ca aceasta procedura de combatere a viespilor sa fie realizata de echipe profesioniste. Profesionistii nostri sunt dotati cu aparatura speciala de pulverizare la mare distanta, costume speciale de protectie, substante contra viespilor profesionale ce asigura rezultate pozitive in lupta cu viespileimediat.

Viespile sunt cel mai adesea intalnite la acoperisurile caselor, unde reusesc sa isi faca cuiburi. Exista totusi multe situatii cand acestea reusesc chiar sa intre si in casele oamenilor. Combaterea viespilor se realizeaza cu ajutorul pulverizatoarelor de mare presiune, atomizoare de spate, sau dupa caz atomizoare de mare presiune 80 de bari, pentru a putea pulveriza de la mare distanta substanta insecticida. In situatiile in care viespile au reusit sa intre in casele oamenilor, la interior dezinsectia viespilor se realizeaza cu nebulizatore ULV cu ajutorul carora reusim sa imprastiem substanta insecticida in absolut toate spatiile, astfel incat toate zonele din interiorul caselor raman tratate cotra acestor insecte! Se trateaza atat zonele infestate cat si restul casei, substanta insecticida folosita in procedura de exterminare a viespilor se caracterizeaza atat prin efectul de soc, cat si un foarte bun efect de remanenta. Recomandarea noastra este sa fie indepartate cuiburile viespilor, ele ramanand infestate cu substanta insecticida cu efect de remanenta, iar viespile ce nu au fost in locatie la momentul interventiei, cand se reintorc si se aseaza pe zonele tratate sa fie infestate si ele.

Procedura de dezinsectie contra viespilor se realizeza in doua etape,  la un interval de 7 – 10 zile. In cadrul primei etape se vor elimina viespile ce se vor regasi in locatie la momentul interventiei, folosind un insecticid de soc, urmand ca peste 7-10 zile, in cadrul celei de-a doua etape sa se folosi o alta substanta ce se caracterizeaza printr-o remanenta indelungata, asigurandu-ne astfel de faptul ca rezultatele se vor mentine pe o perioada cat mai indelungata!

EFICIENT

Serviciile noastre sunt eficiente pentru ca folosim aparatura moderna, substante de ultima generatie si personal calificat.

ACCESIBIL

Am creat preturi mici pentru servicii destinate sa rezolve probleme mari. Accesibil pentru oricine.

PRETENOS CU MEDIUL

Utilizam doar solutii autorizate de Ministerul Sanatatii, sigure pentru familia dvs, mediu sau animale de companie.

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

Pest Guard este o firma specializata in prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Scopul nostru este acela de a identifica problemele cu care va confruntati si de a va oferi cele mai bune solutii in rezolvarea acestora. In acest sens, va punem la dispozitie personal calificat, va oferim servicii la preturi reale si corecte si utilizam substante de ultima generatie. Toate lucrarile sunt executate cu echipament modern, adecvat fiecarei situatii.

Detinem know-howul necesar rezolvarii problemei plosnitei de pat. Am intervenit pana acum in peste 400 de situatii cu infestari de plosnite in Bucuresti, Ilfov si nu numai. Indiferent ca sunteti o persoana fizica, sau reprezentati un hotel-pensiune sau detineti un apartament inchiriat va vom oferi suport in rezolvarea infestarii cu plosnite si exterminarea acestora.

gandaci

Punem in interesul problemei dumneavoastra toata priceperea si experienta pe care le-am acumulat in timp.  Suntem o societate autorizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia Sanitar Veterinara, certificata ISO prin ISO 9001 si ISO 14001.

  • Asistenta tehnica de specialitate, oferita prin intermediul operatorilor de la serviciul call center
  • Garantia calitatii
  • Seriozitate, punctualitate, eficienta
  • Servicii prestate de personal calificat DDD.
  • Raport calitate / pret – real si corect.
  • Nu in ultimul rand, discretie!
AVETI INTREBARI? CONTACTATI-NE, VA OFERIM SUPORT TELEFONIC!
Suna