• Lun - Samb de la 9.00 la 20:00
dezinsectie

CE INSEAMNA  O DEZINSECTIE

Dezinsectie =  reprezintă ansamblul de acţiuni (mijloace şi metode) pentru combaterea insectelor şi păianjănilor care pot vehicula şi transmite boli infecto – contagioase şi parazitare la om şi animale şi, care prin acţiunea lor, provoacă disconfort şi pagube economice.

Insectele care se combat sunt: ţânţarii, păduchi, muştele, furnicile, gândacii, purecii, moliile, viespii, ploşniţele, căpuşele.

Se combat insectele generatoare de disconfort din: locuinte, spatii de depozitare, birouri, institutii publice, spitale, restaurante, etc.

DEZINSECTIA, DE CATE TIPURI?

Fiecare acţiune de dezinsecţie este obligatorie şi se execută în mai multe etape şi operaţiuni care se derulează într-o anumită succesiune.

Asfel, dezinsecţia profilactică vizează distrugerea insectelor şi acarienilor semnalaţi pe tot parcursul anului. Ea se execută periodic sau la semnalarea reapariţiei unor insecte dăunătoare.

Dezinsecţia de necesitate se instituie imediat după apariţia suspiciuni de boală şi vizează dăunătorii suspectaţi de transmiterea acestei boli. Ea se repetă in funcţie de ciclul biologic al dăunătorului.

Dezinsecţia profilactică sau de necesitate poate fi în funcţie de modul de aplicare: generală, totală, parţială.

DESPRE SUBSTANTELE INSECTICIDE

Substantele sunt inodore, incolore si nu sunt toxice pentru oameni sau animale.

Substantele si produsele utilizate de firma noastra,  in procesul de dezinsectie, se regasesc pe lista produselor biocide avizate de Ministerul Sanatatii si pentru profilaxia sanitar – umana.

Administrarea acestor produse nu are efecte negative asupra sanatatii dvs, a familiei sau a animalelor de companie din gospadaria dvs.

Prin tratamentele de dezinsectie puntem combate: Insecte taratoare (gandaci, plosnite, furnici, etc) si insecte zburatoare (tantari, viespi, muste, etc)

RECOMANDĂRI

Dezinsecţia trebuie sa fie precedata de urmatoarele masuri:

 • Scoateţi animalele de companie  în afara spatiilor ce urmeaza a fi tratate;
 • Evacuaţi gunoiul;
 • Evacuaţi resturile alimentare;
 • Indepărtaţi praful de pe pereţi, podele, si mobilier;
 • Spalati podeaua inclusiv zonele de sub mobilier;
 • Scoateţi unelte şi obiectele destinate alimentaţiei şi de colectare şi preparare a produselor;
 • Indepartati obiectele mari de langa pereti (pe cat posibil);
 • Inchideţi uşile şi ferestrele;

In punctele de colectare şi în centrele de prelucrare este obligatoriu menţinerea curăţeniei prin:

 • văruiri frecvente;
 • montarea plaselor contra insectelor la nivel de ferestre;
 • evacuarea zilnică a resturilor organice;
EFICIENT

Serviciile noastre sunt eficiente pentru ca folosim aparatura moderna, substante de ultima generatie si personal calificat.

ACCESIBIL

Am creat preturi mici pentru servicii destinate sa rezolve probleme mari. Accesibil pentru oricine.

PRETENOS CU MEDIUL

Utilizam doar solutii autorizate de Ministerul Sanatatii, sigure pentru familia dvs, mediu sau animale de companie.

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

Pest Guard este o firma specializata in prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Scopul nostru este acela de a identifica problemele cu care va confruntati si de a va oferi cele mai bune solutii in rezolvarea acestora. In acest sens, va punem la dispozitie personal calificat, va oferim servicii la preturi reale si corecte si utilizam substante de ultima generatie. Toate lucrarile sunt executate cu echipament modern, adecvat fiecarei situatii.

Detinem know-howul necesar rezolvarii problemei plosnitei de pat. Am intervenit pana acum in peste 400 de situatii cu infestari de plosnite in Bucuresti, Ilfov si nu numai. Indiferent ca sunteti o persoana fizica, sau reprezentati un hotel-pensiune sau detineti un apartament inchiriat va vom oferi suport in rezolvarea infestarii cu plosnite si exterminarea acestora.

gandaci

Punem in interesul problemei dumneavoastra toata priceperea si experienta pe care le-am acumulat in timp.  Suntem o societate autorizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia Sanitar Veterinara, certificata ISO prin ISO 9001 si ISO 14001.

 • Asistenta tehnica de specialitate, oferita prin intermediul operatorilor de la serviciul call center
 • Garantia calitatii
 • Seriozitate, punctualitate, eficienta
 • Servicii prestate de personal calificat DDD.
 • Raport calitate / pret – real si corect.
 • Nu in ultimul rand, discretie!
AVETI INTREBARI? CONTACTATI-NE, VA OFERIM SUPORT TELEFONIC!
Suna