• Lun - Samb de la 9.00 la 20:00
plosnita de pat
plosnitele de pat

DESPRE PLOSNITA DE PAT – DEZINSECTIE PLOSNITE

Ai ajuns aici pentru ca esti disperat(a). Lumea ta s-a intors cu susul in jos. Nu mai esti tu seful vietii tale ci niste nenorocite de plosnite! Habar nu ai cum au patruns in viata ta si in patul tau, si, mai grav, habar nu ai cum sa scapi de ele. Pielea te mananca de mori si simti constant ca misuna pe tine zeci de plosnite. Dar nu le vezi niciodata ca parca au toate abilitati de ninja. Corpul tau delicat poarta urmele unui mic masacru.

Carari de pete rosii stau marturie faptului ca in noaptea precedenta creaturi vampirice s-au infruptat in voie din sangele tau nobil. Se pare ca plosnitele te-au ales “voluntar” sa le donezi cu generozitate sange.
Viata ta dinainte de aparitia acestor afurisite pare acum de vis, iar speranta reintalnirii cu acele momente scade pe zi ce trece. Iti vine sa capitulezi ca ciobanasul mioritic, sa dai foc la toata mobila si la asternuturi, sa iti vinzi casa si sa fugi in lume. Din postura in care esti acum, Congo suna chiar atractiv.

Insa nu e totul pierdut. Au trecut inaintea ta prin asta si alti bravi spartani care au reusit sa scape de blestemul plosnitelor. Ai doar nevoie de determinare si de armele potrivite in acest crunt razboi de guerrilla.
Pentru lupta cu aceste daunatoare periculoase si extrem de suparatoare venim in ajutorul dumneavoastra cu serviciul de DEZINSECTIE PLOSNITE.

EFICIENT

Serviciile noastre sunt eficiente pentru ca folosim aparatura moderna, substante de ultima generatie si personal calificat.

ACCESIBIL

Am creat preturi mici pentru servicii destinate sa rezolve probleme mari. Accesibil pentru oricine.

PRETENOS CU MEDIUL

Utilizam doar solutii autorizate de Ministerul Sanatatii, sigure pentru familia dvs, mediu sau animale de companie.

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

Pest Guard este o firma specializata in prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Scopul nostru este acela de a identifica problemele cu care va confruntati si de a va oferi cele mai bune solutii in rezolvarea acestora. In acest sens, va punem la dispozitie personal calificat, va oferim servicii la preturi reale si corecte si utilizam substante de ultima generatie. Toate lucrarile sunt executate cu echipament modern, adecvat fiecarei situatii.

Detinem know-howul necesar rezolvarii problemei plosnitei de pat. Am intervenit pana acum in peste 400 de situatii cu infestari de plosnite in Bucuresti, Ilfov si nu numai. Indiferent ca sunteti o persoana fizica, sau reprezentati un hotel-pensiune sau detineti un apartament inchiriat va vom oferi suport in rezolvarea infestarii cu plosnite si exterminarea acestora.

gandaci

Punem in interesul problemei dumneavoastra toata priceperea si experienta pe care le-am acumulat in timp.  Suntem o societate autorizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia Sanitar Veterinara, certificata ISO prin ISO 9001 si ISO 14001.

  • Asistenta tehnica de specialitate, oferita prin intermediul operatorilor de la serviciul call center
  • Garantia calitatii
  • Seriozitate, punctualitate, eficienta
  • Servicii prestate de personal calificat DDD.
  • Raport calitate / pret – real si corect.
  • Nu in ultimul rand, discretie!
AVETI INTREBARI? CONTACTATI-NE, VA OFERIM SUPORT TELEFONIC!
Suna