• Lun - Samb de la 9.00 la 20:00
deratizare molii

DEZINSECTIE MOLII

Cum arata moliile | Unde apar moliile | Cum combatem moliile | Cat costa dezinsectia de molii

Cum arata moliile?

Molia este o insecta inrudita cu fluturii, ambele facand parte din ordinul Lepidoptera. In lume exista aproximativ 160.000 de specii de molii. Majoritatea moliilor sunt nocturne dar exista si molii diurne. Moliile au doua perechi de aripi, divers colorate, de la gri pal la verde electric, in functie de specie.

Unde apar moliile?

In general, moliile traiesc in interior, in locuri in care pot gasi cu usurinta hrana. Moliile se pot hrani atat cu alimente cat si cu produse textile naturale (lana, bumbac, matase, blana).

La exterior, moliile se intalnesc in mare masura sub forma de larva (omida), ele fiind un important daunator pentru culturile agricole, omizile hranindu-se cu seva plantelor, distrugand frunzele.

Cum combatem moliile?

Exista doua metode de combatere a moliilor. Una este cea chimica, prin care se pulverizeaza substante insecticide cu ajutorul unui pulverizator ULV (ultra low volume). Particulele foarte mici de substanta generate de acest pulverizator patrund in cele mai ascunse spatii, acolo unde moliile depun de obicei ouale.

In cadrul tratamentului complet se vor efectua 2 interventii, la interval de 14 – 18 zile. La prima interventie se va actiona asupra insectelor adulte, urmand ca la a doua etapa sa se actioneze asupra insectelor care au eclozat din ouale depuse pana la prima interventie.

Cea de-a doua metoda este cea prin care se amplaseaza capcane adezive cu atractant in locurile unde se semnaleaza prezenta moliilor. Raza de actiune a acestor capcane este mult mai mica decat cea a substantelor insecticide.

EFICIENT

Serviciile noastre sunt eficiente pentru ca folosim aparatura moderna, substante de ultima generatie si personal calificat.

ACCESIBIL

Am creat preturi mici pentru servicii destinate sa rezolve probleme mari. Accesibil pentru oricine.

PRETENOS CU MEDIUL

Utilizam doar solutii autorizate de Ministerul Sanatatii, sigure pentru familia dvs, mediu sau animale de companie.

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

Pest Guard este o firma specializata in prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Scopul nostru este acela de a identifica problemele cu care va confruntati si de a va oferi cele mai bune solutii in rezolvarea acestora. In acest sens, va punem la dispozitie personal calificat, va oferim servicii la preturi reale si corecte si utilizam substante de ultima generatie. Toate lucrarile sunt executate cu echipament modern, adecvat fiecarei situatii.

Detinem know-howul necesar rezolvarii problemei plosnitei de pat. Am intervenit pana acum in peste 400 de situatii cu infestari de plosnite in Bucuresti, Ilfov si nu numai. Indiferent ca sunteti o persoana fizica, sau reprezentati un hotel-pensiune sau detineti un apartament inchiriat va vom oferi suport in rezolvarea infestarii cu plosnite si exterminarea acestora.

gandaci

Punem in interesul problemei dumneavoastra toata priceperea si experienta pe care le-am acumulat in timp.  Suntem o societate autorizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia Sanitar Veterinara, certificata ISO prin ISO 9001 si ISO 14001.

  • Asistenta tehnica de specialitate, oferita prin intermediul operatorilor de la serviciul call center
  • Garantia calitatii
  • Seriozitate, punctualitate, eficienta
  • Servicii prestate de personal calificat DDD.
  • Raport calitate / pret – real si corect.
  • Nu in ultimul rand, discretie!
AVETI INTREBARI? CONTACTATI-NE, VA OFERIM SUPORT TELEFONIC!
Suna