• Lun - Samb de la 9.00 la 20:00
gandaci de bucatarie
deratizare molii

DEZINSECTIE GANDACI

Exterminarea gandacilor de apartament poate fi o operatiune ale carei rezultate te poate descuraja rapid, mai ales daca gradul de infestare este unul ridicat. Pe piata exista o multitudine de produse destinate combaterii gandacilor, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui si din aceasta cauza este recomandat sa apelati la un profesionist care detine apartura, substantele si know-how-ul necesare exterminarii in mod eficient a gandacilor.

Ce specii de gandaci necesita dezinsectie?

Exista doua specii de gandaci foarte raspandite pe care le intalnim deseori in mediul urban sau rural:
– Gandacul negru, din familia Blattodea;
– Gandacul galbui roscat, denumit popular “gandac de bucatarie oriental” si stiintific “Blattaorientalis”, din familia Phillodromiidae, care este cel mai raspandit.

Gandacul de bucatarie

Gandacul galbui roscat, denumit popular “gandac de bucatarie oriental” sistiintific “Blattaorientalis”, din familia Phillodromiidae, care este cel mai frecvent si mai greu de inlaturat, traieste in special regiunile urbane, in locuri umede si calde din case, in spatele pieselor de mobila, a frigiderului, in jurul tevilor si în fantele zidurilor. Acesti gandaci sunt nocturni – in timpul zilei se ascund in colturile umede si intunecate. Gandacii de bucatarie sunt cunoscuti ca fiind cele mai daunatoare insecte. Acestia se hranesc cu alimente pentru oameni si pentru animale de companie, inclusiv sapun, lemn si orice lucru din casa care are o valoare nutritiva.

Pot transporta microbi pe corpul lor, pe care le pot depune pe alimente sau in spatii care ar trebui sa fie sterile, precum spitalele. Acestia infesteaza alimentele si hainele cu excrementele si cu secretiile din cavitatea lor bucala, de aceea sunt un real pericol pentru sanatatea oamenilor. Pentru persoanele cu un fond alergic, gandacii de bucatarie sunt un potential alergen, intrucat s-a dovedit ca exista o legatura intre aceste insecte si reactiile alergice.

Gandacii de bucatarie au o capacitate extraordinara de adaptare si supravietuire. O femela matura poate produce de-a lungul vietii intre 4 si 8 capsule cu oua, cu o lungime de circa jumatate de centimetru, de o culoare maro deschis si contin 30-40 de oua. Aceasta capsula e transportata de catre femela in abdomenul ei 28-30 de zile, pana cand nimfele sunt pregatite sa iasa. Anual, se nasc cate 3-4 generatii de gandaci, fiecare avand o durata medie de viata de 100-200 de zile. Intr-un mediu unde exista suficienta hrana si umezeala, o femela poate produce peste 1.000.000 de descendenti. Durata de viata a acestei specii este de aproximativ 6 luni.

Masuri pentru prevenirea inmultirii si combaterea gandacilor de bucatarie

Pentru prevenirea inmultirii si combaterea gandacilor de bucatarie se recomanda catev amasuri generale. precum:
● Reparatia instalatiei, a robinetelor si impiedicarea scurgerile de apa;
● Sigilarea punctelor de intrare, precum gaurile dintre tevi, ferestre, usi, dulapurile de bucatarie;
● Folosirea cosurilor de gunoi cu capac etans, depozitarea produselor alimentare depozitate in recipiente sigilate, pastrarea curateniei in bucatarie;
● Stergerea petelor de condens;
● apelarea la o firma specializata pentru dezinsectie si deratizare.

EFICIENT

Serviciile noastre sunt eficiente pentru ca folosim aparatura moderna, substante de ultima generatie si personal calificat.

ACCESIBIL

Am creat preturi mici pentru servicii destinate sa rezolve probleme mari. Accesibil pentru oricine.

PRETENOS CU MEDIUL

Utilizam doar solutii autorizate de Ministerul Sanatatii, sigure pentru familia dvs, mediu sau animale de companie.

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

Pest Guard este o firma specializata in prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Scopul nostru este acela de a identifica problemele cu care va confruntati si de a va oferi cele mai bune solutii in rezolvarea acestora. In acest sens, va punem la dispozitie personal calificat, va oferim servicii la preturi reale si corecte si utilizam substante de ultima generatie. Toate lucrarile sunt executate cu echipament modern, adecvat fiecarei situatii.

Detinem know-howul necesar rezolvarii problemei plosnitei de pat. Am intervenit pana acum in peste 400 de situatii cu infestari de plosnite in Bucuresti, Ilfov si nu numai. Indiferent ca sunteti o persoana fizica, sau reprezentati un hotel-pensiune sau detineti un apartament inchiriat va vom oferi suport in rezolvarea infestarii cu plosnite si exterminarea acestora.

gandaci

Punem in interesul problemei dumneavoastra toata priceperea si experienta pe care le-am acumulat in timp.  Suntem o societate autorizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia Sanitar Veterinara, certificata ISO prin ISO 9001 si ISO 14001.

  • Asistenta tehnica de specialitate, oferita prin intermediul operatorilor de la serviciul call center
  • Garantia calitatii
  • Seriozitate, punctualitate, eficienta
  • Servicii prestate de personal calificat DDD.
  • Raport calitate / pret – real si corect.
  • Nu in ultimul rand, discretie!
AVETI INTREBARI? CONTACTATI-NE, VA OFERIM SUPORT TELEFONIC!
Suna