• Lun - Samb de la 9.00 la 20:00
contracte ddd
autorizatie functionare

CONTRACTE DDD – ORIUNDE IN ROMANIA – CEL MAI MIC PRET

Contractele DDD mentin intreprinderile in siguranta impotriva infestatiilor si contaminarii, permitand afacerilor sa functioneze fara probleme. Fara sa va faceti griji pentru vizitatorii nedoriti care nu au bariere. Nu exista o lista oficiala a intreprinderilor care necesita contracte DDD. Totusi, aceasta lista ar trebui sa existe pentru a fi mai usor de gestionat si consultat, desi credem ca fiecare afacere poate beneficia de un contract DDD si chiar legea impune acest lucru. Astazi, dorim sa ne concentram pe cele 4 tipuri de afaceri carora un contract DDD li se adreseaza cel mai bine.

1. Contracte DDD pentru restaurante

Restaurantele din Romania necesita contracte de control al daunatorilor. Din mai multe motive. In primul rand, manipularea, depozitarea sau distribuirea alimentelor in mod legal necesita o solutie activa de combatere a daunatorilor. DSP (Directia de santate Publica) si DSV (Diretia Sanitar Veterinara) din Romania supravegheaza aceasta legislatie. Incalcarea acestor proceduri duce la amenzi si inchideri.
In al doilea rand, activitatea daunatorilor provoaca contaminare. Lasata netratata, contaminarea provoaca boli. Sobolanii , soarecii , gandacii si mustele raspandesc boala. Lipsa unei solutii lasa personalul si clientii vulnerabili la boala.
In al treilea rand, restaurantele se bucura de reputatie. Clientii care observa o infestare cu gandaci/muste sau care se imbolnavesc dupa ce au mancat in unitatea ta este suficient pentru a distrugereputatia unui restaurant definitiv. Prin urmare, de ce sa-ti asumi riscul. A avea un contract DDD inseamna ca exista un plan proactiv pentru a evita oricare dintre eventualitatile de mai sus.

2. Spitale si unitati sanitare

Contractele de combatere a daunatorilor ar trebui sa fie in vigoare in toate unitatile de asistenta medicala. Oamenii din institutiile medicale sunt deja bolnavi. Astfel, ii face mai expusi riscului pentru bacteriile si agentii patogeni transportati de daunatori. In plus, in cazul unei infestari, personalul medical ar fi, de asemenea, expus riscului de a contracta o boala. Poate duce la lipsuri de personal. De ce sa te expui unui asemenea pericol?

3. Hoteluri si unitati de cazare

Contracte DDD pentru afaceri precum hoteluri, pensiuni Air B&B-urile si inchirieri de vacanta au nevoie de control comercial al daunatorilor sau de un contract DDD. La fel ca restaurantele, industria ospitalitatii se bucura de recenzii bune. Rozatoarele , plosnitele de pat si gandacii sunt usor raspandite in hoteluri si unitati de cazare. Iar oaspetii nu vor fi fericiti daca se vor confrunta cu aceste infestari. Mai ales ca pot lua boli sau pot fi muscati de acesti daunatori. De asemenea, pot duce infestarea acasa cu ei. In consecinta, acestia isi pot impartasi nemultumirea online. Lasand o recenzie negativa. Rezulta o pierdere a afacerii, deoarece nimeni nu si-ar dori sa stea intr-un hotel plin de daunatori!

4. Companii de administrare a proprietatii

Companiile de administrare imobiliara ar beneficia foarte mult prin implementarea unui contract DDD. In special companiile de administrare imobiliara cu portofolii mai mari. Cu toate acestea, si companiile mai mici beneficiaza de avantajele unui contract DDD. Exista o abundenta de daunatori care vizeaza proprietatile rezidentiale. Toate tipurile de rozatoare, insecte si chiar daunatori ale vietii salbatice. Infestarile netratate cu daunatori ii fac pe chiriasi foarte nemultumiti. Si prezinta riscuri pentru sanatate si siguranta. Prin urmare, infestarile au ca rezultat rate ridicate de rotatie. In consecinta, ducand la deteriorarea reputatiei. La fel si pierderea veniturilor.

Contactati PestGuard astazi!

PestGuard ofera solutii comerciale de neegalat pentru combaterea daunatorilor ! Daca doriti sa discutati despre cerintele dvs. de afaceri, sunati-ne sau trimiteti-ne un e-mail acum!

EFICIENT

Serviciile noastre sunt eficiente pentru ca folosim aparatura moderna, substante de ultima generatie si personal calificat.

ACCESIBIL

Am creat preturi mici pentru servicii destinate sa rezolve probleme mari. Accesibil pentru oricine.

PRETENOS CU MEDIUL

Utilizam doar solutii autorizate de Ministerul Sanatatii, sigure pentru familia dvs, mediu sau animale de companie.

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

Pest Guard este o firma specializata in prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Scopul nostru este acela de a identifica problemele cu care va confruntati si de a va oferi cele mai bune solutii in rezolvarea acestora. In acest sens, va punem la dispozitie personal calificat, va oferim servicii la preturi reale si corecte si utilizam substante de ultima generatie. Toate lucrarile sunt executate cu echipament modern, adecvat fiecarei situatii.

Detinem know-howul necesar rezolvarii problemei plosnitei de pat. Am intervenit pana acum in peste 400 de situatii cu infestari de plosnite in Bucuresti, Ilfov si nu numai. Indiferent ca sunteti o persoana fizica, sau reprezentati un hotel-pensiune sau detineti un apartament inchiriat va vom oferi suport in rezolvarea infestarii cu plosnite si exterminarea acestora.

gandaci

Punem in interesul problemei dumneavoastra toata priceperea si experienta pe care le-am acumulat in timp.  Suntem o societate autorizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia Sanitar Veterinara, certificata ISO prin ISO 9001 si ISO 14001.

  • Asistenta tehnica de specialitate, oferita prin intermediul operatorilor de la serviciul call center
  • Garantia calitatii
  • Seriozitate, punctualitate, eficienta
  • Servicii prestate de personal calificat DDD.
  • Raport calitate / pret – real si corect.
  • Nu in ultimul rand, discretie!
AVETI INTREBARI? CONTACTATI-NE, VA OFERIM SUPORT TELEFONIC!
Suna