• Lun - Samb de la 9.00 la 20:00
DESPRE PEST GUARD

Pest Guard este o societate autorizata pentru prestari servicii DDD. Societatea noastra detine autorizatie emisa de Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), Directia Sanitar Veterinara (DSV) Directia de Sanatate Publica Bucuresti (DSP-B), Politia Romana- Serviciul Substante Toxice (PR-ST). Totodata societatea noastra este certificata ISO 9001 si ISO 14001.

GARANTIE

Toate serviciile oferite sunt insotite de garantie. Oferim servicii de calitate, sigure pentru familia dvs si garantate in ceea ce priveste buna executie. Toate serviciile oferite sunt certificate in ceea ce priveste calitatea ISO 9001 si sunt sigure pentru mediu ISO 14001

AUTORIZATI SI CERTIFICATI

Societatea noastra va pune la dispozitie servicii autorizate de pest-control. Detinem toate autorizatiile si certificarile necesare din domeniul DDD. Toti operatorii nostri sunt instruiti si calificati in domeniul dezinsectie - deratizare.

SERVICII DDD INTEGRATE

Nu trebuie decat sa ne sunati, de restul ne ocupam noi. Fie ca este vorba de dezinsectie, deratizare sau dezinfectie operatorii nostri au know-howul necesar pentru rezolvarea problemei si va ofera solutii eficiente.

10 ANI EXPERIENTA IN PEST CONTROL BUCURESTI

De peste 10 ani ne ocupam de servicii DDD in Bucuresti si nu numai. Avem experienta, substantele si echipamentele necesare sa rezolvam orice problema din domeniul DDD.

1212

CAZURI REZOLVATE

688

PARTENERI

715

CLIENTI MULTUMITI

ECHIPA NOASTRA

Va prezentam mai jos echipa noastra. toti memebrii echipei noastre sunt calificati in domeniul DDD si au o experienta de cel putin 5 ani in domeniul dezinsectie – deratizare.

IONUT

Operator DDD

RELU

Operator DDD

ALEXANDRU

Preluare comezi si evaluari

MARIAN

Operator DDD

EXPERIENTE FERICITE

O parte din cei care ne-au ales pe noi au decis sa ne recomande si mai departe. Ne straduim in fiecare zi sa fim mai buni. Va multumim!

Serviciile au fost facute la timp si cu simt de raspundere. Programat ieri si rezolvat problema astazi. Recomand cu cadura!.

  • Andrei Revenco

    Bucuresti

V-am ales pentru ca ati fost singura companie care mi-ati oferit o solutie ecologica si sigura pentru sanatatea noastra si a copiilor. Sper sa ramaneti la fel de profesionisti!

  • Adriana

    Bucuresti

Multumita dvs am scapat de plosnitele de pat dupa multe incercari nereusite cu substante de la veterinar. Succes in activitatea dvs!

  • Adrian Dragos

    Bucuresti

PORTOFOLIU

Chiar daca clientii nostri sunt mul mai multi am facut o selectie cu cei mai reprezentativi din fiecare domeniu.

AVETI INTREBARI LEGATE DE COMBATEREA DAUNATORILOR? CONTACTI-NE
Suna